Çıplak İlkokulu

Vizyon: Türkiye´yi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak teknoloji ağırlıklı eğitim-öğretim etkinliğinin bir parçası olarak hizmetin yürütüldüğü temiz bir çevrede , araç-gereçlerin yerli yerinde kullanıldığı saygı/sevgi temelinde iletişim ve işbirliğinin olduğu sosyal/kültürel etkinlik ağırlıklı eğitim , bilim ve kültür merkezi olmak isteyen bir okul olmak

Misyon: Okulumuz için belirlenmiş olan , eğitim-öğretim programının karşılıklı sevgi, hoşgörü, dürüstlük temelinde ;çevre faktörlerini de dikkate alarak , etkili ve verimli bir şekilde uygulayan , öğrenci ve toplum beklentilerine uygun bir eğitim hizmeti sunan , her öğrencinin sosyal , kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayarak yeteneklerinin geliştirmelerine ortam hazırlayan , Atatürk İlke ve İnkılapları´nı temel alan , demokratik bir eğitim kurumudur . Öğrencilerine ´´öğrenmeyi öğrenme´´ ve ´´üretken insan olma´´ anlayışını kazandırmak , öğrencilerine davranışlarıyla , çevrelerinde ´´İşte bunun gibi olmak istiyorum.´´ anlayışı oluşturan kişiler olmalarını sağlamak , okul çevresine ´´benim okulum´´ bilincini kazandırmak ve ´´mutlu çalışanlar topluluğu´´ bulunan bir okul olmak için vardır .

Başarılar:

Lojman: 4 -
Servis Bilgisi: Okulumuz taşımalı eğitim yapan bir okul olması sebebiyle öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin ulaşımı servislerle sağlanmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://ciplakilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Çıplak Köyü Kızıltepe MARDİN

Yerleşim Yeri - Çıplak Köyü Mahallesi

Adres - Çıplak Köyü Kızıltepe MARDİN

Ulaşım Okulumuz taşımalı eğitim yapan bir okul olması sebebiyle öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin ulaşımı servislerle sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine 50 km uzaklıktadır.